Leverans

I vårt ordinarie transportområde, som kan man säga sträcker sig ifrån Ystad i söder till Gävle i norr, levererar vi många beställningar med våra egna lastbilar under växtsäsongen. Till Norrland och Gotland har vi normalt ett flertal turer, både på våren och hösten, och en extra tansportavgift tillkommer beroende på var du bor. kontakta vår kundtjänst för mer information.

Leveransdag och avisering

Alla aviseringar gällande leveranser sker manuellt utav vår personal. Efter att ni lagt en  beställning så återkommer vi så snart det finns ett konkret datum till er. Under växtsäsong kan besked om leveransdag dröja då det är många olika faktorer som spelar in. Självklart levereras er beställning snarast möjligt, och normalt inom 10-15 arbetsdagar. Skulle det finnas en leveransdag som absolut inte passar, ber vi er snarast ta kontakt med kundtjänst. Då ni väl fått ett besked om datum, så är plantorna på väg intill just er, och möjlighet för förändring är liten. När leveransdagen kommer så får du ett sms eller telefonsamtal cirka en timme innan ankomst. Se därför till att vara anträffbar på det telefonnummer som du uppgett, speciellt om du valt att betala era varor på plats. 

Transportområde

Fordon och leverans

Våra transporter sker med tunga lastbilar, flera är upp till 24 meter långa och har begränsade möjligheter att köra in i trånga områden eller återvändsgränder utan stora vändplaner eller korsningar. Våra chaufförer är mycket duktiga och vet sina begränsningar. Om chauffören gör bedömningen att det inte är möjligt att komma hela vägen fram till tomtgräns, så lossar de på närmast möjliga plats. Du ansvarar därefter för din order. Vet du med dig redan innan att det kan uppstå komplikationer, måste du kontakta vår kundtjänst för att vi ska kunna planera inför detta eller om möjligt leverera med annat fordon.